Μεταγραφές για τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου

Μετά την συνέχιση της συνεργασίας με το περσινό βασικό κορμό της ομάδας, ο ΔΑΣ Ωραιοκαστρου έπρεπε να καλύψει την θέση της πάσας.             Ένα από τα νέα πρόσωπα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΔΑΣΩ θα είναι η Σήλια Κουσιδώνη, καθώς συμφώνησε να ενισχύσει τον σύλλογό μας  από την θέση της πασαδόρου, προερχόμενη από την ομάδα του Όλυμπου Κορδελιού.             Μαζί της θα ‘’πασάρει’’ και η Ναυσικά Μπέλτση προερχόμενη από το Πήγασο Πολίχνης ενισχύοντας ταυτόχρονα και το τμήμα των Νεανίδων.             Τις  καλωσορίζουμε  και τις ευχόμαστε να έχουν  μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς. Ευχαριστούμε τους συλλόγους τους για την άψογη συνεργασία.

Ο σύλλογος μας προχώρησε σε τρεις ακόμη μεταγραφές για να καλύψει την θέση της ακραίας.             Το Διοικητικό συμβούλιο του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου  είναι στη ευχάριστη  θέση να ανακοινώσει και να  καλωσορίσει στις τάξεις του τις:       Στεργιανή  Μοσχοπούλου        Ροδάνθη  Μαργιάτου  και

Ελευθερία Βαγγέλη   οι  οποίες θα ενισχύσουν τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ από την θέση των ακραίων ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.              Η Στεργιανή αγωνιζόταν στον Όλυμπο Κορδελιού, η Ροδάνθη στην ΧΑΝΘ και η Ελευθερία στον Καμπανιακό.             Τις καλωσορίζουμε στην οικογένεια του συλλόγου μας και τις ευχόμαστε καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες ! Ταυτόχρονα ευχαριστούμε τους συλλόγους τους για την άψογη συνεργασία.

Αρέσει σε %d bloggers: