ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ FINAL 4 ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Το Final 4 Κορασίδων ΕΠΕΣΘ πλησιάζει και οι τέσσερις προπονητές των ομάδων που θα συμμετάσχουν σε αυτό, τοποθετήθηκαν μέσω δηλώσεων τους. Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν ενόψει των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στο ΕΑΚ Νεάπολης (15,16 &18/2):
Τσαϊρέλης Ιωάννης (Άρης): «Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα Final 4, πολύ κοντά χρονικά σε σχέση με αυτό των νεανίδων. Στόχος μας να επαναλάβουμε την κατάκτηση του τίτλου. Είμαστε μία καινούρια ομάδα με νέες παίκτριες. Έχουμε μία σημαντική απουσία λόγω τραυματισμού, αλλά λείπει εδώ και καιρό. Θα είναι δύσκολο τουρνουά, όλοι θα παίξουμε με όλους και θα φανεί ποιος θα μπορεί να έχει καλή απόδοση και στους τρεις αγώνες. Να γίνουν καλοί αγώνες και να έχουν υγεία όλες οι ομάδες».
Χρυσομαλλίδης Γιώργος (ΑΣ Ελπίς): «Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε για όγδοη συνεχόμενη φορά στο Final 4. Σίγουρα ο ανταγωνισμός κάθε χρόνο είναι μεγαλύτερος και διατηρεί την πόλη σε υψηλό αναπτυξιακό επίπεδο. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια, σε μία όμορφη, φίλαθλη και πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Στόχος μας να πάμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και φυσικά να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Όταν αγωνίζεσαι σκέφτεσαι μόνο την νίκη και αυτή θα κυνηγήσουμε σε όλα τα παιχνίδια».
Βαλσαμίδης Δημήτρης (Ν.Βότσης): «Για μία ακόμα φορά είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε ένα Final 4. Η χαρά είναι διπλή, καθώς παίζουν τα δικά μας παιδιά. Η δουλειά που κάνουμε τα τελευταία χρόνια αποδίδει καρπούς. Δηλώνουμε παρών και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αντιστοιχεί και μας αναλογεί. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και τα παιδιά να το ευχαριστηθούν, καθώς αυτά είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές».
Κωνσταντινίδης Αλέξανδρος (ΠΑΟΚ): «Η πρόκριση του συλλόγου μας στο Final 4 της ΕΠΕΣΘ είναι ένα πολύ σημαντικό και ιστορικό γεγονός για τον ΠΑΟΚ, αν αναλογιστούμε από όσο θυμάμαι, ότι ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε παρόμοια διάκριση στα αναπτυξιακά τμήματα.
Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που παραδοσιακά συμμετέχουν σχεδόν πάντα στους τελικούς των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΠΕΣΘ.
Σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα και τις περισσότερες αθλήτριες μου, αλλά έχουμε το ταλέντο και τη διάθεση για διάκριση. Πιστεύω ότι τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν θα παρουσιάσουν ένα αρκετό υψηλό και συγχρόνως ποιοτικό επίπεδο, διότι οι αθλήτριες όλων των σωματείων πιστεύω ότι παίζουν γιατί αγαπούν το άθλημα και μόνο για αυτό. Ελπίζω ο κόσμος που θα παρακολουθήσει το τουρνουά να μείνει ευχαριστημένος και να νικήσουν οι καλύτεροι».

Αρέσει σε %d bloggers: