Διαφημιστείτε στο DeltaSports.gr

deltasports310x150– Λίγα λόγια για το Deltasports.gr.
-Μερικά από τα οφέλη της διαφήμισης σας.
-Τρόποι διαφήμισης.
Επικοινωνία.

Κάθε χρόνο, ολοένα και περισσότερο αυξάνεται ο αριθμός των χρηστών του ιντερνέτ. Η δύναμη του μέσου είναι αυτή που κάνει τον μέσο χρήστη να ξοδεύει πολλές ώρες της ημέρας του στον υπολογιστή.

Το γεγονός αυτό δίνει μια νέα προοπτική στους επαγγελματίες, αφού ανοίγει ένα νέο μέσο και τρόπο προσέγγισης των δυνητικών πελατών σας. Εκεί που βρίσκεται το κοινό σας σήμερα, εκεί θα διαφημιστείτε με μεγαλύτερη απόδοση.

Λίγα λόγια για το Deltasports.gr

Το DeltaSports.gr είναι ένα νέο site που δραστηριοποιείτε στον χώρο του αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δέλτα.
Καλύπτει αθλητικά γεγονότα (ποδόσφαιρο,μπάσκετ,βόλεϊ κλπ αθλήματα.) όλων των αθλητικών σωματείων του Δήμου Δέλτα με πλούσιο ρεπορτάζ,φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Ξεκίνησε την λειτουργία του επίσημα στις 26 Ιουλίου 2011 (πιλοτικά τον πρώτο καιρό μέχρι και τα τέλει Αυγούστου) και σε κανονική λειτουργία μέχρι και σήμερα (και ελπίζουμε για πολλά χρόνια..)

 

-Μερικά από τα οφέλη της διαφήμισης σας στο DeltaSports.gr

  • Η διαδικτυακή προβολή της επιχείρησης σας πραγματοποιείται μέρα νύχτα σε ευρύτερο πανελλαδικό κοινό αλλά και στοχευμένο στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δέλτα σε αντίθεση με τα συμβατικά μέσα που έχουν περιορισμένες ώρες και χρόνο προβολής.
  • Είναι οικονομικότερη σε σχέση με τις υπόλοιπες μορφές διαφήμισης (ραδιόφωνο , τηλεόραση , έντυπα μέσα και άλλα ). Κάθε εταιρία πλέον με μικρό η μεγάλο budget μπορεί να προβληθεί αξιόπιστα.
  • Η προβολή στο διαδίκτυο είναι η μόνη που έχει μετρήσιμα αποτελέσματα γιατί εύκολα ο πελάτης μπορεί να δει την επισκεψιμότητα μιας ιστοσελίδας.
  •  Άμεσα αποτελέσματα – Μέσω της διαδικτυακής διαφήμισης στην ιστοσελίδα μας ο πελάτης μπορεί με ένα κλικ να επισκεφτεί εκείνη την ώρα την επιχείρηση σας (ιστοσελίδα σας, facebook page κτλ) .
  • H ιστοσελίδα μας αποτελεί ένα ενημερωτικό site που το επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες εν δυνάμει πελάτες και με καθημερινή ενημέρωση και προβολή μέσα απο τα μεγαλύτερα social media (πχ. facebook.com).
  • Η online διαφήμιση βοηθά στην αποτύπωση στην μνήμη του πελάτη της επιχείρησης σας ενώ τον παροτρύνει να την επισκεφθεί .
  • Κάνει την επιχείρηση σας πιο εύκολα αναγνωρίσιμη καθώς οι πελάτες την βλέπουν στην ιστοσελίδα μας με μεγάλη συχνότητα.
  • Ολοένα και περισσότερο ο κόσμος προτιμά να ενημερώνεται πλέον μέσω του διαδικτύου καθώς η ενημέρωση είναι άμεση σε αντίθεση με τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης , αυτό σε συνδυασμό με την ολοένα αυξανόμενη χρήση του διαδικτύου σας φέρνει πιο κοντά στους πελάτες σας .

 

-Τρόποι διαφήμισης

Υπάρχουν 2 τρόποι διαφήμισης που προτείνονται:

  1. Στο website του deltasports.gr & στα βίντεο
  2. Μόνο στο website (με banner 125*125 | 300*250 | 728*90 )

 

-Επικοινωνία

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας άμεσα.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

*Εναλλακτικά καλέστε μας στο 6997220648 (Νίκος)