Ανανεώσεις και μεταγραφές για τον ΑΣ Ωραιοκάστρου

Η διοίκηση του Α.Σ.Ωραιόκαστρο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Θεοδωράκου Κωνσταντίνα. Η Κωνσταντίνα είναι γεννηθείς του 1/10/91 και παίζει στις θέσεις λιμπερο και ακραία. Προηγούμενες ομάδες : Επίκουρος Πολίχνης, Πήγασος Πολίχνης, Α.Σ. Μακεδονικό και HOOP. Η αθλήτρια δήλωσε «πως είναι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστεί τη φετινή χρονιά στην ομάδα του Α.Σ.ΩΡΑΙΌΚΑΣΤΡΟ, διότι γνωρίζει από μικρή ηλικία τον προπονητή μας κ. Χρυσομαλλίδη, τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα, αλλά και για την διοίκηση που την καλωσόρισε με πολύ χαρά». Ευχόμαστε στην Κωνσταντίνα μια καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες.

Η διοίκηση του Α.Σ.Ωραιόκαστρο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια Γιώτα Παπαζαχαριου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες.

Η διοίκηση του Α.Σ.Ωραιόκαστρο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Πατέλη Ευαγγελία (Λίτσα). Η Λίτσα είναι 25 ετών και παίζει στη θέση της κεντρικού.
Προηγούμενες ομάδες : ΔΑΣΩ, ΑΕΩ, ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ, ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ,
Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ.
Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με πολλές επιτυχίες.

Αρέσει σε %d bloggers: