Πετράκης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

b754b3f9fa343b6912003cf81f8d4893_XL

Δίκαη χαρακτήρισε την ισοπαλία ο προπονητής του Καμπανιακού Γιάννης Πετράκης, ενώ τόνισε οτι το παιχνίδι δεν ήταν καλό από πλευράς ποιότητας.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να αιφνιδιάσουμε την Κρανούλα, είχαμε δυο κλασικές ευκαιρίες δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Στην συνέχεια ισορρόπησε η Κρανούλα κυρίως με τα στημένα απείλησε και θα μπορούσε να είχε πετύχει πρώτη τέρμα. Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι μονομαχιών παρά ποιότητας και οι δυο ομάδες δικαιούταν κάτι από αυτό το παιχνίδι και το πήραν. Δεν θα θεωρήσω ότι ήταν καλό παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι το αναγνωριστικό της κατηγορίας είναι ελαφρυντικό».

Για τους στόχους της ομάδας του: «Ο άμεσος στόχος είναι να μπορέσει πρώτα να προσαρμοστεί, συμμετέχουμε μετά από πολλά χρόνια στην κατηγορία και σιγά-σιγά να δώσουμε και ταυτότητα στην ομάδα τοπικού χαρακτήρα είναι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές , να μπορεί να παίζει ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο και να φέρει ξανά τον κόσμο της Καμπανίας στο γήπεδο».

Για το πώς είδε την Κρανούλα: «Είναι μια νεανική ομάδα, έχει κάποιους έμπειρους παίκτες και νομίζω θα είναι ανταγωνιστικός αντίπαλος παρότι είχα ακούσει ότι τελευταία στιγμή και αυτή κατέβηκε στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι μέσα στην έδρα της μπορεί να πάρει αρκετούς βαθμούς».

Επιμέλεια: ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: