Ομόνοια Σίνδου – Εθνικός Μαλγάρων 3-1

Νικήτρια στο ντέρμπι η ομάδα της Ομόνοιας καθώς επιβλήθηκε δίκαια με σκόρ 3-1 επι του Εθνικού. Η Ομόνοια παίζοντας δυνατά απο το ξεκίνημα του παιχνιδιού αιφνιδίασε την ομάδα του Εθνικού και προηγήθηκε μόλις στο 5′ λεπτό του παιχνιδιού με σκόρερ τον Αραμπατζούδη. Στην συνέχεια η ομάδα του Εθνικού προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Νερσεσιάν. Στο δεύτερο μέρος έχουμε το ιδανικό ξεκίνημα για την Ομόνοια ακριβώς όπως στο πρώτο μέρος έτσι και τώρα ο Ταταρίδης πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα για την ομάδα της Ομόνοιας στο 51′ λεπτό. Η ομάδα της Ομόνοιας αναλαμβάνει πλήρως τον έλεγχο του παιχνιδιού και πετυχαίνει και τρίτο τέρμα με σκόρερ τον Τυροβούζη στο 75′ κλειδώνοντας ουσιαστικά και την νίκη. Το μόνο που καταφέρνει η ομάδα του Εθνικού είναι να βγεί μπροστά και να πιέσει και να μειώσει το σκόρ σε 3-1 με τον Κανδύλα στο 81′.

Σκόρερ: 5’Αραμπατζούδης, 51’Ταταρίδης, 75’Τυροβούζης, 81’Κανδύλας.
Ομόνοια Σίνδου: (Δημητριάδης) Μουρμούρας, Τσολάτος, Τσαρτσάλης, Παναγιώτη Ε., Κασιτερίδης, Παναγιώτη Αλ., Παναγιώτη Αν., Τυροβούζης, Ταταρίδης, Τσιαβδάρης, Αραμπατζούδης.
Εθνικός Μαλγάρων: (Τσίμπος) Πειμανίδης, Κουρτίδης, Αθανασιάδης, Κοκολαντωνάκης, Τσιαούσης Σ., Καραμπάσης, Κων/νίδης, Δρούγκας, Κανδύλας, Σταμάτης, Νερσεσιάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: