ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ FINAL 4 ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ FINAL 4 ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Ενόψει του Final 4 Παγκορασίδων ΕΠΕΣΘ το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 13-15 Ιουνίου στο «Μ. Τσικίνας» της ΧΑΝΘ, οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων που προκρίθηκαν σε αυτό, προχώρησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:
Τσαϊρέλης Γιάννης (Άρης): «Είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε και στο τρίτο Final 4 της ΕΠΕΣΘ για την τωρινή σεζόν. Είναι μία νέα φουρνιά αθλητριών του Άρη που άρχισε να δείχνει τα πρώτα δείγματα της. Ερχόμαστε να διεκδικήσουμε ό,τι μας ανήκει. Το γήπεδο της ΧΑΝΘ μπορεί να φέρει πάρα πολύ κόσμο, ευχόμαστε να γεμίσει και τις τρεις μέρες να δούμε πολύ ωραία παιχνίδια. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».
Ιωακειμίδης Θανάσης (ΔΕΚΑ): «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το Final 4, το οποίο είναι το δεύτερο σε τρία χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου. Μακάρι να γεμίσει το γήπεδο και ο κόσμος να ευχαριστηθεί τα παιχνίδια. Εμείς ερχόμαστε για να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας».
Τρύψια Άντζυ (Μυγδονιακός): «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που προκριθήκαμε, παρά τις προβλέψεις. Δουλέψαμε προσπαθώντας να αποκτήσουμε ομοιογένεια, καθώς τα παιδιά αυτά δεν είχαν την ευκαιρία να προπονούνται όλα μαζί. Για μας ο στόχος έχει ήδη επιτευχθεί και θα κατέβουμε στους αγώνες για ό,τι καλύτερο».
Τζιουμάκας Σωκράτης (Περσέας): «Είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε εδώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το πετύχαμε, έχουμε καλή ομάδα αλλά όλα αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι να γίνουν καλοί αγώνες και να έρθει ο κόσμος να τους παρακολουθήσει».

Αρέσει σε %d bloggers: