Η Ελένη Σπανού στους Μακεδόνες Αξιού

10601043_10152572490427299_758725150_n
Η Ελένη είναι 1,78 ύψος και αγωνίζεται στην θέση της κεντρικής είναι γεννηθείς στις 16/09/1987 και την περασμένη περίοδο αγωνιζότανε στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Θεσ/νίκης.

Ελένη πέρυσι αγωνιζόσουνα με την ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου, φέτος θα αγωνιστείς στην ομάδα Μακεδόνων Αξιού στην Α1 στο υψηλότερο σκαλί του γυναικείου βόλεϊ. Πές μας δύο λόγια για την επιλογή σου.
Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα είμαι μέλος των Μακεδόνων Αξιού. Νιώθω ότι εκπληρώνω μια μεγάλη φιλοδοξία, αυτή του να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο για το γυναικείο βόλεϊ. Επίσης χαίρομαι που θα συνεργαστώ με τον κ. Σκουλικάρη από τον οποίο πιστεύω ότι έχω να κερδίσω, ανέκαθεν το ζητούμενο μου ήταν η καλή προπόνηση, και νιώθω τυχερή που μετά από τον κ. Οικονομίδη, θα βρίσκομαι υπό τις οδηγίες του κ. Σκουλικάρη
Οί Μακεδόνες φέτος θα είναι μία καινούργια ομάδα ριζικά ανανεωμένη. Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι της Ελένης ποιοί είναι;
Οι μακεδόνες τα τελευταία χρόνια έχουν σταθερή πορεία και είναι υπολογίσιμη δύναμη στην Α1 γυναικών. Ελπίζω και φέτος η ομάδα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και να εκπληρώσει τους στόχους της. Εγώ με την σειρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να συνεισφέρω στην προσπάθεια αυτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: