Η ΔΩΡΑ ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ ΣΤΗ «ΔΕΚΑ volley»

Η «ΔΕΚΑ» καλωσορίζει τη Δώρα Ακριτίδου. Η Δώρα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ακαδημία βόλεϊ του συλλόγου μας, τη «ΔΕΚΑ volley» μαζί με ΜΑΡΙΑ ΓΑΒΑΛΑ, ΘΑΝΑΣΗ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ, ΕΦΗ ΓΟΥΡΙΔΟΥ και ΓΙΩΡΓΟ ΚΝΑΠΕΚ..
Η Δώρα είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα την Προπονητική Πετοσφαίρισης. Αθλήτρια της Μαρίας Γαβαλά στον Αίαντα Ευόσμου από το 2001 έως το 2016, γνώρισε σημαντικές διακρίσεις, όπως:

1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων (2009)
3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων (2010)
1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων (2011)
2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων (2013)
Άνοδος στην Α1 γυναικών (2014)

Έχει προπονητική εμπειρία ως προπονήτρια στις ακαδημίες του Αίαντα (2014 και 2015) και σε καλοκαιρινά βόλεϊ καμπ. Η Δώρα μίλησε στην ιστοσελίδα μας.

ΔΩΡΑ ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ: «Ως νέα προπονήτρια έχω πολλή διάθεση να δουλέψω και στο κοντινό μέλλον να προπονώ αγωνιστικό τμήμα. Η ομάδα αυτή έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι ξεκινάει για πρώτη χρονιά με ακαδημίες βόλεϊ, οπότε υπάρχει το έδαφος για να δημιουργηθεί ένα υγιές και αξιόλογο περιβάλλον, τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους προπονητές και με αυτόν τον ίδιο τρόπο να συνεχίσει μέχρι να δημιουργήσει ανταγωνιστικό προφίλ και όνομα. Το προπονητικό team είναι γνώριμο για μένα, αφού έχω ξαναδουλέψει με τους ίδιους προπονητές, ενώ η συνεργασία με τη Μαρία Γαβαλά και το Γιώργο Κνάπεκ, που είναι γνώστες του αντικειμένου και με έχουν καθοδηγήσει και στο παρελθόν, μου δημιουργεί ένα μεγάλο κίνητρο. Εύχομαι να γίνει μια καλή αρχή και να δοθεί η ευκαιρία σε πολλά παιδιά να μπουν στην οικογένεια του συλλόγου για να μάθουν και να παίξουν βόλεϊ.»

Αρέσει σε %d bloggers: