Ανακοίνωση απάντηση των Μακεδόνων στην ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας

makedones_voley_logo
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κύμινα, 05-02-2015

Για την ισότητα των όπλων και επειδή η αλήθεια δεν είναι πλήρης αν δεν ακουστούν και οι δύο πλευρές, οι Μακεδόνες Αξιού κατ‘ αρχάς εκτιμούν το γεγονός ότι ο Α.Ο. Θήρας αναγνωρίζει ότι ο προπονητής της ομάδας μας κ. Σκουλικάρης έχει δίκιο.
Όσον αφορά το αίτημα των Μακεδόνων Αξιού για αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του μεταξύ μας αγώνα του β’ γύρου , αυτό τέθηκε από την διοίκηση μας προς την διοίκηση του Α.Ο. Θήρας προ 20 ημερών. Εξηγήσαμε στην διοίκηση του Α.Ο. Θήρας την δυσκολία μετακίνησής μας στην Σαντορίνη εν τω μέσω της εβδομάδας (Τετάρτη 04-02-2015) ενόψει του final four Νεανίδων στις 9-10/2, στο οποίο συμμετέχει η ομάδα των νεανίδων μας που απαρτίζεται από τα 2/3 της ομάδας των γυναικών και αυτή παρέπεμψε το θέμα προς συζήτηση μεταξύ των προπονητών.
Παρά την παροχή προς την κ. προπονήτρια του Α.Ο. Θήρας πολλών εναλλακτικών για διεξαγωγή του αγώνα στις επόμενες 8 αναγνωστικές (συμπεριλαμβανομένου και του ρεπό του Α.Ο. Θήρας), η μοναδική ημερομηνία που προτάθηκε από την πλευρά της ήταν η 23η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ημερομηνία μακρινή που σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε δεκτή η ΕΟΠΕ.
Το πλέον δυσάρεστο στην μεταξύ των προπονητών συνομιλία ήταν η άποψη της κ. προπονήτριας του Α.Ο. Θήρας ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, η ομάδα των Μακεδόνων δεν έχει ελπίδες κόντρα στην ομάδα της και δεν θα έπρεπε να έχει τέτοιες ελπίδες. Κατόπιν τούτου μας δήλωσε ότι η ημερομηνία του αγώνα δεν θα αλλάξει και ότι εάν δεν μπορεί η γυναικεία ομάδα, να παίξουν οι κορασίδες. Η στάση αυτή από πλευράς της θίγει πρωτίστως τις αθλήτριες της ομάδας μας, και δευτερευόντως τον προπονητή και την διοίκηση.
Τέλος, αναφορικά με τον μεταξύ μας αγώνα του α’ γύρου (02-11-2014 και ώρα 16.00), η ομάδα μας ικανοποίησε χωρίς δισταγμό το αίτημα του Α.Ο. Θήρας για αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα από Σάββατο σε Κυριακή, προκειμένου η ομάδα να εξυπηρετηθεί στις μετακινήσεις της.
Από την πλευρά των Μακεδόνων Αξιού το θέμα θεωρείται λήξαν και σε κάθε περίπτωση θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Α.Ο.Θήρας για την φιλοξενία του στην ομάδα μας των κορασίδων που τελικά μετέβη στην Σαντορίνη και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: